Kersverse ReisCreaties finalisten!

Worden Hetty en Colinda beste ZRA van hun provincie? Als het aan ReisCreaties ligt wel! Met de zinderende finale van vorig jaar nog vers in ons geheugen gegrift, zijn ook in 2017 weer twee van onze ZRA’s op weg naar de volgende titel.

Hup Hetty en Colinda!
Voor Ellen Verwegen is het avontuur nog maar net voorbij. Zij eindigde afgelopen jaar maar liefst op de 3e plaats bij de ZRA van het Jaar verkiezing! De tijd heeft in de tussentijd niet stilgestaan, want de volgende ZRA’s van ReisCreaties dienen zich alweer aan om er met een titel vandoor te gaan! Dit keer zijn het Hetty Geensen en Colinda Scholtz. Deze dames hebben net ronde 3 achter de rug: de spannende battle die op 23 november gehouden werd, was goed genoeg voor een vervolg.

De provinciale titel
Samen met twee andere provinciegenoten, strijden de dames nu verder om de titel. Deze verschilt wel iets met de insteek van de voorgaande jaren. ZRA van het Jaar wordt nu gespecificeerd naar provinciaalse verkiezingen. De reden? “Op deze manier is het nóg waardevoller voor de ZRA, dit is echt een USP die straks ingezet kan worden door maar liefst 12 ZRA’s”, vertelt Renata (ReisCreaties coördinator).

Wie oh wie…
Hetty Geensen strijdt om de provinciale titel van Zeeland en Colinda Scholtz heeft zich pas net aangesloten bij ReisCreaties, maar strijdt nu al mee voor de titel rijden voor provinciale titel Gelderland. Op 19 december is er een jurybijeenkomst en zal tijdens ronde 4 besloten worden of Hetty en Colinda goed genoeg zijn om zichzelf beste ZRA van hun provincie te mogen noemen. Zij moeten dan nog even in spanning wachten, want pas op 9 januari 2018 weten we of ‘onze’ dames er vandoor gaan met de titel. De bekendmaking vindt plaats op de Vakantiebeurs Vakdagen. Wij zijn erbij!

Recent Posts

Leave a Comment