Ellen Verwegen genomineerd voor ZRA van het jaar

De strijd om de felbegeerde titel ‘Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar’ is in juli 2016 van start gegaan. Ellen Verwegen wist zich met haar ReisCreaties formule te onderscheiden van haar concurrenten en staat daarmee terecht in de finale. Wij zijn trots!

En toen waren er nog zes…

Deze feestdagen zijn extra spannend voor Ellen Verwegen (36), want misschien wordt zij wel uitgeroepen tot beste Zelfstandig Reisadviseur van 2016! De reacties van haar omgeving zijn lovend: haar vrienden, familie, klanten en collega’s reageren enthousiast. Ook in Panningen, waar Ellen woont, wordt positief gereageerd. Op de kerstmarkt in Limburg vragen haar dorpsgenoten steeds of al bekend is of ze doorgaat naar de volgende ronde. “Ik moest elke keer zeggen dat ik het nog niet wist, maar nu weet ik het: ik zit bij de laatste zes!”

Deze bijzondere nominatie is Ellen niet zomaar aan komen waaien; ze heeft hier hard voor geknokt. Tijdens de verkiezingen zijn de deelnemende ZRA’s beoordeeld op onder andere hun positionering op de markt, hoe zij als ondernemers scoren en wat zij van hun klanten weten. Zo is er is een klanttevredenheidsonderzoek gedaan en maakten de overgebleven kandidaten een bijzondere VIP-reis naar China (gesponsord door Fox en KLM), waar ook een opdracht bij hoorde. Ellen slaagde erin een pakkende promotievideo te maken en veroverde zo haar plek in de finale. Hiermee laat ze honderden ZRA’s achter zich.

Op naar die felbegeerde titel!

Ellen is inmiddels drie jaar ZRA bij ReisCreaties. Ze wist het tijdens de verkiezingen van 2015 tot de laatste twaalf te schoppen, maar strandde toen. Ellen nam alle feedback ter harte en gebruikte de onderbouwde kritiek om zichzelf een nog betere ZRA te maken, mét succes. Haar doel? “Natuurlijk ben ik al blij met de verbetering ten opzichte van vorig jaar, maar je doet het uiteindelijk toch voor de winst.”

Er zijn nu nog twee rondes: op 9 januari moeten de laatste zes ZRA’s zich bewijzen tijdens een interview met de vakjury. Op basis hiervan worden de nummers 1, 2 en 3 verkozen. Op 30 januari vindt tot slot het eindsymposium plaats, waar de winnaar bekend wordt gemaakt tijdens een feestelijke borrel.

Namens heel ReisCreaties feliciteren wij ‘onze’ Ellen met deze nu al prachtige prestatie en wensen haar tezamen met de andere genomineerde ZRA’s heel veel succes voor in de finale!

Tip: bekijk hier de videoreportage van Ellen!

Recent Posts

Leave a Comment