Ellen Verwegen 3e bij ZRA van het Jaar verkiezing

Op maandag 9 januari 2017 verscheen Ellen Verwegen voor de een-na-laatste keer voor de jury van de verkiezingen voor ZRA van het jaar 2016. In het ANVR-kantoor van Baarn werd Ellen om 12:10 uur wederom goed aan de tand gevoeld door onder andere de afname van een interview. Ook moest ze zelf een pitch geven voor de jury. “Het interview ging super en daar was ik ook niet echt bang voor, maar de pitch had misschien wel beter gekund. Dat is niet zo mijn ding, maar verder ben ik helemaal tevreden”, vertelt Ellen opgelucht als ze klaar is. Of de jury wat liet doorschemeren? “Nee, we wachten gewoon 30 januari af!”

Het waren een spannende drie weken. Iedereen leefde uit naar het moment suprême: het eindsymposium op maandag 30 januari 2017. Ellen ging de strijd aan met haar gedegen medekandidaten. Haar “concullega’s” zijn van een hoog niveau en blijken iets voor te lopen op Ellen als het aankomt op onder andere commerciële aanpak en online zichtbaarheid. Sandra Hijgemann van The Travel Club wordt 2e en Tom Kanders van Mijn Reiskennis is de winnaar van de verkiezing ZRA van het Jaar 2016. Ellen eindigt op een fantastische en eervolle derde plaats.

Mooie woorden van de jury
De jury: “Het ondernemerschap is Ellen van huis uit met de paplepel ingegeven. Ze wil ondernemen en werken op haar eigen wijze en niet binnen een keurslijf van een baas. In een sterk concurrerende omgeving heeft ze in de tijd dat ze als ZRA actief is al een heel mooie omzet behaald. Ze maakt daarbij optimaal gebruik van haar opgebouwde netwerk in haar vorige beroepsleven. Haar klanten gunden haar toen ook al alles. Na de carrièreswitch is dat niet veranderd. Dat klanten zeer tevreden zijn met haar aanpak blijkt ook wel uit de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek. Een score van een ruime negen voor iemand die niet uit de reisbranche komt, is erg knap.”

Namens Pelikaan Reizen en ReisCreaties feliciteren wij Ellen met deze prachtige prestatie. Ellen, je mag trots zijn op jezelf!

Recent Posts

Leave a Comment